Verzekeringen - De Boer Bemiddeling

Ga naar de inhoud
In het dagelijks leven kunt u geconfronteerd worden met verschillende problemen, waarvan wij u hierna een aantal voorbeelden geven:
Uw bezittingen kunnen worden beschadigd of ontvreemd, maar uiteraard is het ook mogelijk dat uw eigendommen door anderen worden beschadigd. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat u schade kan toebrengen aan eigendommen van derden.
  • U raakt (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt en verliest naast uw arbeidsvermogen ook een gedeelte van uw inkomen.
  • Binnen uw gezinssituatie komt iemand te overlijden. Naast de kosten van een uitvaart kunt u, bijvoorbeeld bij tweeverdieners, een deel inkomen verliezen.
  • Er ontstaat een conflict waardoor u juridische bijstand nodig heeft.
  • Het kan zijn dat u zich zorgen maakt over de hoogte van uw opgebouwde pensioen, of u denkt er sterk over om eerder te stoppen dan met uw vijfenzestigste levensjaar?

Voor elke situatie bestaan bij de in Nederland werkende verzekeringsmaatschappijen verzekeringsvormen. Dat maakt het voor u als consument soms erg onoverzichtelijk. Wij kunnen u van een advies voorzien waarbij wij in overleg met u een passende oplossing kunnen zoeken bij een van de verzekeringsmaatschappijen waarmee wij samenwerken.
Bezoekadres:
Ruijslaan 15
1796 AB De Koog

Kantooruren:
Maandag tot en met donderdag:
09.00 uur - 12.30 uur en 13.30 uur- 17.00 uur
Vrijdag:
09.00 uur - 12.30 uur en 13.30 uur- 16.30 uur
Terug naar de inhoud